top of page

Degro grondwerken: uw specialist voor rioleringswerken in regio Ieper

Twintig jaar rioleringswerken in West-Vlaanderen

Uw riolering leggen? Dat doet Degro uit Ieper (West-Vlaanderen) graag voor u. We hebben twintig jaar ervaring met alle soorten buizen en kennen de reglementeringen als onze broekzak. Uw ideale partner voor een buizennetwerk dat jaren meegaat? Degro!

Alle materialen

Hebt u nieuwe rioleringsleidingen nodig? Dat regelen we graag voor u: in beton, pvc, pe, gvp of gietijzer. We leggen u van alle materialen de voor- en nadelen uit. Daarnaast installeren we collectoren, persleidingen en pompstations. Breuken in uw riolering herstellen of vernieuwen? Ook daarbij helpt Degro u. Moeten we daarvoor de straat openbreken? Dat is toevallig een van onze specialiteiten …

Slimme investering

Houdt u van kwaliteitsvol, schoon werk? Wij ook. Degro zorgt ervoor dat uw werf netjes achterblijft. Geklungel of gepruts? Dat staat niet in ons woordenboek. Investeren in een kwaliteitsvolle riolering is een slimme zet. Want met een te goedkope oplossing moet u door een verstopping binnen de kortste keren de boel weer openbreken. En dat kost u natuurlijk veel meer.

Uw partner voor rioleringswerken in regio Ieper

Zoekt u een specialist voor uw rioleringswerken? Neem dan snel contact op met Degro.

Herstellen & vernieuwen van riolering in regio Ieper (West-Vlaanderen)

bottom of page